Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2421420 www.bgdnes.bg

Багата яхна звяр за 200 бона

Борис Крумов

Благой Иванов-Багата живее своя втори живот по възможно най-луксозния начин. ММА боецът яхна баровския джип "Мерцедес GL", след като се завърна за кратко в София. Здравенякът въртеше обиколки със сребристото возилото, чиято цена достига 200 000 лв. Багата още не е почерпил пред приятели за новата придобивка. Това означава, че може да го е взел назаем от приятел, докато е в България. Доскоро Благой Иванов се возеше с доста по-скромното "Ауди А8".
С типичния за подобна кола стил ММА боецът не зачиташе правилата на уличното движение. Той влизаше на жълто по светофарите, а в най-голямото задръстване се качваше и на трамвайната линия.
За късмет на Багата в района на "Горен Лозенец", където се подвизаваше спортистът, нямаше полицаи, които да обърнат внимание на рисковите му маневри. Катаджиите със сигурност щяха да се израдват на Иванов, защото джипът беше с абсолютно забранените затъмнени предни стъкла. Законът в България забранява ползването на подобни автомобили от граждани.
В близките дни Багата заминава за САЩ, където на 22 ноември му предстои мач срещу Кийт Бел - Лошите новини. Мачът ще се проведе в Бетлехем, Пенсилвания. 34-годишният американец се намира в отлична форма, като нокаутира и двамата си противници през тази година.
Благой Иванов направи своето завръщане в клетката през септември. Тогава той победи само за 1:17 мин. Мани Лара на ММА галавечер в Темекула (Кал).
Ангажиментите на българина зад океана са причина той да откаже апетитно предложение от риалитито "Сървайвър".

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама