Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2710062 www.bgdnes.bg

Жената на Крауч спечели риалити

Аби Кланси, жената на Питър Крауч, е на път да го засенчи по популярност на Острова. Тя спечели титлата от най-рейтинговото риалити предаване за танци в Англия. Шоуто е еквивалент на българското "Денсинг старс". След победата футболистът на "Стоук Сити" подари на любимата си екзотичен букет.


Шоуто продължи цели 13 седмици, през които двамата почти не са се срещали. "Това, че трябваше да са разделени толкова дълго време, тежеше на Питър. Той се надява, след като всичко свърши, с Аби отново да заживеят нормално", казва приятел на нападателя. В Англия риалити програмите се радват на огромен интерес. Участниците бързо се превръщат в знаменитости и мишена на всемогъщите британски таблоиди.
Аби Кланси няма нищо против да се появява по светските страници на популярните вестници. Преди две години тя се съблече за еротичен календар. Освен това Кланси беше обявена за най-сексапилната жена, снимала се гола до кръста, от списание "Нътс".
Аби и Питър преживяха и тежки моменти. Футболистът бе забъркан в афера с проститутка преди няколко години. Оказа се, че спортистът е плащал 800 лири на час, за да се забавлява с 19-годишната Моника Минт в тризвезден хотел в Мадрид.
"Питър въобще не се поколеба да ми плати, за да правим секс - разкри по-късно жрицата. - Изглеждаше спокоен. Изобщо не знаех, че е сгоден за Аби. Разбрах го по-късно. Не мога да повярвам, че той плаща за секс,, след като има прекрасна жена у дома."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама