Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2869332 www.bgdnes.bg

Уинслет злобее заради бебе Мечо

Холивудската звезда Кейт Уинслет се заяде с медиите заради името на новородения си син Мечо.

Бебето на 38-годишната актриса се появи на бял свят в началото на декември, а Кейт реши да го кръсти Беър, което в превод от английски означава "мечка". В британските вестници заваляха серия от подигравки, още повече че бащата на детето също е с достатъчно куриозна фамилия. Актуалният съпруг на Уинслет е Нед Рокендрол, който се ражда като Нед Ейбъл Смит, но по-късно официално сменя името си заради страстта си към музиката.

"Наистина се извинявам на английската преса, че се влюбих и забременях, съжалявам, ако са го сметнали за безотговорно", ехидно подхвърли изпълнителката от "Титаник" в интервю за списание "Пийпъл". Тя подчерта, че никой няма право да коментира личния избор на другия и че е много лесно да сипеш присъди, без да знаеш истината.

Реклама

Кейт отдавна си навлича критики в Обединеното кралство, най-вече заради факта, че има три деца от трима различни мъже. Освен новородения Беър тя има и дъщеричка Миа на 13 години, и момче Джо на 10 години. Момиченцето е от първия й брак с режисьора Джим Трипълтън, а синът - от колегата му Сам Мендес.

Кейт и Рокендрол се запознават по време на ваканция през август 2011 г. Година по-късно се сгодиха, а сватбата в тесен кръг се проведе през декември 2012 г. в Ню Йорк. Нейният съпруг е племенник на ексцентричния милиардер Ричард Брансън и работи в неговата авиокосмическа компания "Върджин галактик".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама