Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4132879 www.bgdnes.bg

Сашо Кадиев се запасява с алкохол

Някои искат да станат астронавти, други пожарникари, трети евродепутати. Сашо Кадиев пък иска само едно - да си пийне яко.


Синът на Катето Евро бе изловен от топпапараците на "България Днес" в началото на седмицата да пазарува промишлени количества алкохол. Ще рече човек, че по тръбата на „Южен поток“ е трябвало да тече водка и спирането на проекта предвещава сух период, така се запаси Кадиев.

Реклама


Тв водещият купи повече от пет кашона вино - бяло, розе, червено - богат асортимент, подходящ за всеки вкус. Сашо се запаси с алкохолния еликсир от голям магазин в центъра, където му дали сериозна отстъпка заради огромното количество.


Продавачите му помогнаха даже и с количка, на която да натовари кашоните и да ги добута до улицата, където бе паркирал колата си, сиво комби с неугледен вид. Кашон по кашон, водещият наблъска пиячката в багажника и отпраши с мръсна газ.
Преди да се качи в колата, по улицата пред Сашо Кадиев мина засукана мадама в зелено потниче, което очертаваше пищни форми. Чешитът я огледа от глава до пети, но не посмя да я заговори - нали е примерен мъж и си има гадже...


Дано Сашо не изпие сам-самичък това невъобразимо количество вино. По-добре да вземе и да го занесе в коридорите на Би Ти Ви и да почерпи колегите си за напускането. Сашо обяви, че от есента няма да се появи на екран в предаването "Преди обед", което води. Синът на Катето Евро щял да възражда театралната си кариера - нещо, което не позволява паралелно да се появяваш и в телевизията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама