Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4291690 www.bgdnes.bg

Боксова надежда спипан в изневяра

Олимпийският шампион на България по бокс при младежите Благой Найденов се забърка в любовен триъгълник, но за негова беда бе хванат на калъп от официалното си гадже. Това съобщи бясна самата Цветелина Иванова, която е приятелката на спортиста.
Разкритието направи самата тя в профила си във Фейсбук. В интернет красивата брюнетка написа: "Благой Найденов, човекът, който толкова много ме "ОБИЧАШЕ", хванат в изневяра с руса к*рва в хотел лично от мен!!!" Цвети не казва какво е решението й, дали окончателно скъсва с боксьора, или би могла да приеме извиненията му и обещанието, че това нещо няма да се повтори и да му прости. При всички случаи топката сега е в неговото поле и Благо ще трябва да се обяснява отново в любов, ако наистина изпитва такава към официалното си гадже, ако иска да си я върне.
Близките на младия майстор на ръкавиците се надяват този скандал да не повлияе негативно върху кариерата и бъдещото му развитие. Благой Найденов е на 18 години. Роден е в София. Състезател е на клуб "Славия" с личен треньор Аспарух Георгиев. Той спечели златен медал на младежките олимпийски игри в Нанджин само преди около месец. Освен това престижно отличие Благой е носител на световната младежка титла, има злато от европейското за юноши преди две години и бронз от европейското за младежи през 2013 г.

Реклама
Реклама
Реклама