Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4392470 www.bgdnes.bg

Гаджето на Веско шие костюми

Иво АНГЕЛОВ

Младото гадже на певеца Веселин Маринов отново демонстрира, че не разчита само на богатите си родители и на известния си приятел.

Красавицата Първолета се издържа, като шие сценичните костюми за постановките в Русенския драматичен театър, както и за оперите, които се представят в дунавския град. Първолета и Веско напоследък пътуват доста в чужбина, за да се усамотяват само двамата и да избягат от хорските очи. Сега обаче младата дама е пуснала котва в родния си град Русе, защото работи по нов проект - тя шие костюмите за камерната опера "Процесът Мерилин Монро".

Реклама

Премиерата се очаква да бъде тази седмица. Камерната опера е създадена преди само пет години от Роланд Баумгартнер. Освен костюмите гаджето на Веселин Маринов има задачата да подготви и декорите за представлението.

Амбициозната Първолета е развила и собствен бизнес. Тя има своя модна линия - "Летиция", която произвежда конфекция. Името не е избрано случайно, това е артистичният й псевдоним. Магазинът й в Русе е точно пред семейния хотел, за да може лесно да съчетава разностранните си дейности, които включват и хотелиерския бизнес на заможната й фамилия.

В Русенския драматичен театър от 2001 година досега тя е художник по костюмите на спектаклите "Сладурите" от А. Петрова, "Ах, Ромео, ах, Жулиета!" от Е. Кишон, "Три сестри" от А. Чехов и "Ало, ало!". Автор е на костюмите и на спектакъла "В полите на Витоша" от Пейо Яворов на сцената на Разградския драматичен театър. Нейни костюми са обличали популярни родни актьори, сред които е и Марта Вачкова.

Въпреки че с Веско имат натоварени професионални програми, двамата намират време, за да се срещат. Първолета все по-често се задържа в София при любимия, но неизбежно се завръща в Русе, където я чакат не по-малко задачи. И въпреки това отношенията им в момента са много добри и няма нищо вярно в информациите за крах във връзката им.
Красивата дама е магистър-дизайнер с диплома от Варненския свободен университет "Черноризец Храбър". Има успешни търговски ревюта в Гърция, Румъния, Чехия и Германия. Модели с нейни дрехи са дефилирали както в семейния хотел в Русе, така и в НДК. Бившата жена на Веско - Цветанка, също се занимава с мода и разкри собствен бутик за дрехи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама