Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4667392 www.bgdnes.bg

Плеймейтка на колене пред Сираков

Плеймейтката Биляна Евгениева измоли прошка от бившия си - бизнесмена Христо Сираков, познат из светските среди с прозвището си Ицо Стоте манекенки, научи "България Днес".

Слуховете, че колоритната светска двойка отново е възобновила отношенията си, не спират от месеци наред, но едва сега се оказаха истина.

Реклама

Въпреки че пред "България Днес" Сираков бе категоричен преди време, че Биляна е минало за него, се оказва, че бизнесменът в крайна сметка е простил на силиконовата перничанка.

Евгениева бе позорно изритана от дома на Стоте манекенки, след като се появиха снимки от столична чалготека, на които девойката интимничи с всеизвестния сваляч - футболиста Благой Георгиев, малко след като се сгоди за Ицо.

След като остана без покрив над главата и без лев в джоба, пищната гърла се опита да оплете в мрежите си Благо Джизъса, но се оказа прецакана за пореден път. Така Биляна се намери принудена да се завърне в Перник, където се отдаде на грижите на малкия си син.

Близки до плеймейтката издават, че в родния си град Евгениева е направила няколко неуспешни опита да прелъсти местни бизнесмени, но отново е ударила на камък. Понесла няколко провала и огромно унижение от съгражданите си, моделката се е оказала безпомощна и отново е потърсила бившия си, молейки се жално да й прости изневярата с Джизъса.

Стоте манекенки не отговаря на мобилния си, отказвайки за момента да коментира защо и как е подновил връзката си с брюнетката. Близки до сваляча твърдят, че това е последният опит на светския плейбой да вкара Биляна в правия път и само една грешна стъпка от нейна страна моментално ще я отнесе завинаги в родния Перник.

Реклама
Реклама
Реклама