Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4716035 www.bgdnes.bg

Карат Врачански да се жени

Недка Врачанска, майката на актьора от култовия сериал "Стъклен дом" Калин Врачански, юрка сина си да се ожени и да я дари с внуче.

Това научи "България Днес" от близки на семейството. Запознати разказват, че родителката на артиста сериозно е започнала да се отчайва, че семейното гнездо и децата никак не са приоритет на Калин. Освен на творческата си работа в театъра и киното блондинът напоследък се е отдал основно на бурни купони с приятели и каране на мотор у нас и в чужбина.

Реклама

"Калин никак не е на етап деца и сериозни връзки. Въпреки че е минал трийсетака, той се има за прекалено млад и зелен, за да се озове в брачни окови. Освен това нека не забравяме, че славата му на секссимвол отпреди 2-3 години съвсем не е замряла", шушукат в театралните среди.

Макар да не мисли за деца, Врачански обожавал своите племенници. Брат му Петър и сестра му Таня вече имат рожби, именно заради което майката Недка настоява за трето внуче от най-малкото си дете Калин.

"Майката на актьора много се грижи за децата си. Тя е всеотдайна баба и е най-стабилната опора на фамилията. Рано е останала вдовица и е имала нелек живот сама да изхранва и изучи рожбите си, заради което сега мечтае за спокойни старини с много деца наоколо", разказват за вестника приближени на клана Врачански.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама