Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4716342 www.bgdnes.bg

Стефан заразя Светлана

Най-надеждното риалити семейство от "Женени от пръв поглед" е разделено, научи от сигурни източници "България Днес".

Автомонтьорът Стефан Каръбски решил, че перничанката Светлана не е жената, с която иска да прекара остатъка от живота си, и веднага след края на снимките й поискал развод, издават запознати с развитието на отношенията между двамата.

Реклама

"Стефан дори вече си има друго гадже. Една цицореста мадама. Появява се с нея на публични места, въпреки че договорът на участниците строго забранява да издават развръзката във взаимоотношенията им. Прекара великденските празници с новата, а със Светлана май вече дори не се и чуват", издава близък авер на монтьора.
За разрив между Светлана и Стефан се заговори, след като тя започна да публикува тъжни снимки и статуси в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

"Обичам те! Не искам повече да те виждам така - ти заслужаваш да бъдеш щастлива" и "В живота на всеки един от нас има лоши моменти, нещастие, болка, разочарование, но всичко отминава" са само част от окуражителните думи, с които приятелки на Кирова се опитват я успокоят.

Поведението на брюнетката в интернет пространството никак не се понравило на продуцентите, които бързо скастрили Светлана и я предупредили, че до края на излъчването на предаването няма право по абсолютно никакъв начин да загатва пред хората, че бракът й със Стефан се е оказал неуспешен. Поради тази причина от няколко дни Светлето го раздава доста по-положителна и ведра, а из медиите бързо се разпространиха пиар материали, които твърдят, че младоженците са заедно.
Истината е, че първоначално влюбените Стефан и Светлана открили, че всъщност са твърде различни. Той не можел да преживее най-вече това, че тя не обича кучета, както и факта, че е крайно разхвърляна, докато той бил абсолютната противоположност.

"Стефан е педант и обожава четириногите си любимци, а Светла през цялото време не спря да мрънка, че се страхува от животните. Накрая на него му писна от нея", разказа негов приятел.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама