Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5701196 www.bgdnes.bg

Булка беше придружена до олтара от мъжа, носещ сърцето на баща ѝ (видео)

Всяко момиче мечтае да бъде придружено до олтара от баща си. Преди 10 години 33-годишната Джени Степиън от Пенсилвания губи баща си. В най-важния ден от живота си обаче тя бе придружена от .. част от баща си. Мъжът, получил сърцето на бащата на Джени пътува целия път от Ню Джърси, за да я придружи до олтара на сватбата ѝ, съобщава "Нова телевизия".

Историята започва през 2006 година. Майкъл Степиън се прибира от ресторанта, в който работи, когато на улицата го напада 16-годишен младеж и го убива. Извършителят Лесли Браун е осъден, а Джени остава без баща, разказва в. New York Times.

Реклама

Тя и семейството ѝ решават да дарят органите, за да помогнат на други хора да живеят. Сърцето на Майкъл отива при Артур Томас – баща на четири деца, на когото му остават само няколко дни живот.

След трансплантацията Артур се свързва с близките на своя спасител. Те започват да се чуват по телефона и да си разменят писма всеки месец. Никой обаче дори не се замисля за възможността някога да се срещнат на живо… до октомври, когато Джени се сгодява.

„Първата ми мисъл беше кой ще ме придружи до олтара. И си казах: „Господи, би било невероятно, ако част от баща ми бъде там и физически”, споделя тя.

Томас се съгласява, без да се замисли: „Реших, че това е най-добрият начин тя да се почувства близо до своя баща. Това е биенето на неговото сърце”.

Церемонията се състои в църквата, където са се венчали родителите на младоженката. Снимки са запечатали развълнуваната Джени, която докосва с ръка гърдите на Артур.

Реклама
Реклама
Реклама