Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11033939 www.bgdnes.bg

Спортният ексминистър Красен Кралев: С Виктория Петрова сме си заедно!

"От време на време някой се сеща да ни раздели с Виктория Петрова, затова вече не обръщаме внимание на тези "новини". Така със смях коментира поредния слух бившият спортен министър Красен Кралев. Преди дни отново се появи информация, която се оказа непроверена, че звездната двойка се е разпаднала.

"Живеем си заедно и се чувстваме добре - признава Краев. - Отдавна не четем какво пише за нас, защото хем ни омръзна, хем не искаме да даваме храна за слухове и всякакви спекулации. Не знам защо вече никой не обръща внимание на историята как сме се запознали, как живеем и какво правим в професионалния си път".

Реклама

"България Днес" припомня историята, че общият път на двете известни личности, родени във Варна, започва в началото на 2014 г., но има и предистория, за която разказва самият бивш министър. "Винаги са ми били интересни успешните варненци, които се развиват, надскачат регионалното ниво и се доказват на национално без значение в коя област", казва Кралев, като признава, че е следил кариерата на съгражданката си Виктория Петрова от години. Случайността ги среща в телевизия след интервю на Кралев. Бившият лекоатлет разпитва за хубавицата и е категоричен: "Искам да видя пак тази жена!". Две седмици по-късно, след като Петрова тактично е отклонила три покани за кафе, най-накрая приема да се срещнат, но само за 10 минути. Събота е и уж краткият разговор се проточва три часа. Толкова им е интересно заедно, че когато си тръгват от заведението, на сервитьора му се налага да ги догони, за да си платят сметката.

Вики признава на своя приятелка: "Той е всичко, за което една жена мечтае. Да бъде обичана. Да се грижат за нея. Да я обожават. Да я карат да се чувства сигурна. И да има мечти с нея до края на живота им".

Реклама
Реклама