Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11293431 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Шиърър хвана гадже ръгбист

Пролет е, сезонът на любовта, и Холи Шиърър явно вече не желае да крие връзката си с ръгбиста Джо Марчант. Жадната за сензации британска преса отдавна душеше около тях, но съмненията, че двамата са заедно, изглежда напълно рухват след снимките, публикувани в "Сън". Холи, дъщерята на легендарния английски голмайстор Алън Шиърър, изглежда истински щастлива в прегръдките на своя мачо Джо Марчант, популярен местен ръгбист. Двамата са снимани прегърнати по време на ваканция в Дубай и вече са качили кадрите в социалните мрежи, което се счита за сигурен знак, че са гаджета. 

Холи Шиърър стои далеч от футболните страсти на Острова, въпреки че нейният баща е сред най-великите голмайстори на Висшата лига. Холи предпочита да гради кариера в шоубизнеса и превзема музикалната сцена. Тя е изпълнител на кънтри музика и има хиляди последователи в интернет платформата Спотифай. 

Нейният любим Джо Марчант не е особено известен извън родината си, но за любителите на ръгбито е сред най-добрите в своя спорт. Все още не е ясно какво мисли Алън Шиърър за приятеля на дъщеря си, но вероятно е доволен, че Холи е в сигурните ръце на здравеняка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама