Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11475610 www.bgdnes.bg

Алонсо върти любов с журналистка

Андреа го впечатлила край пистите на Формула 1

Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо има ново гадже. Това е зашеметяващата журналистка Андреа Шлагер, която го впечатлила по време на репортажите си край пистите.

Пилотът и австрийката публично флиртуваха известно време в инстаграм. И вече официално са заедно. Новата жена до Алонсо е най-известният телевизионен водещ на Формула 1 в Австрия.

Реклама

Слуховете за романса на пилота и журналистката се появиха преди няколко месеца. Тогава Алонсо и Андреа започнаха да харесват публикациите на другия в социалните мрежи. Сега се тагват един друг в истории и намекват, че са нещо повече от приятели. Според испанските медии вече официално са заедно.

Пилотът на "Алпин" дори е отлетял с частен самолет за Австрия, за да прекара време с брюнетката между стартовете.

В публикация в инстаграм в официалния акаунт на Алонсо, на която Шлагер язди кон, той написа: "щастлив кон... мощна красота". По-рано тази седмица Андреа качи снимка с Фернандо, в която разкрива, че "очаква с нетърпение лятото".

Шлагер отразява Формула 1 от миналия сезон. Преди това тя работеше по хокей на лед и тенис. Сред добрите й приятели е австрийският номер 1 на корта Доминик Тийм.

Алонсо нямаше жена до себе си след раздялата с моделката Линда Морсели. Двамата бяха заедно няколко години, като дори бяха сгодени. Разделиха се изненадващо през 2021-ва. Преди това Фернандо бе женен за испанската певица Ракел дел Росарио. Разведе се се с нея през 2011 г.

Реклама
Реклама
Реклама