Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12027117 www.bgdnes.bg

Гореща сексбомба твърди: Звезда на "Челси" кръшкаше с мен

Моделът Паола Саулино сензационно обяви, че е имала връзка с футболист на "Челси". По това време играчът е бил обвързан. Мадамата, която продава свои разголени снимки онлайн, засега не иска да разкрива неговата самоличност.

Блондинката стана известна с турнето си за орален секс, където доставяше удоволствие на "стотици" мъже. Двамата с играча се срещнали на парти във вила.

Реклама

"Той пристигна и веднага ми се представи - разкрива Паола пред "Дейли Стар". - Не откъсна очи от мен. Много се смяхме и прекарахме невероятно време заедно. Хареса ми. Обичах миризмата му. Той започна да ме целува пред всички. Тръгнахме си и правихме секс в колата. След това пристигнаха няколко приятели и отидохме на купон в дискотека. Той се напи."

Срещат се на следващия ден и се уговарят да се видят в Лондон. Футболистът й праща постоянно съобщения.

"Той ме молеше за голи снимки всеки ден - разказва сексбомбата. - Казваше "още една, моля" и "последно". Обичах да играя тази игра. Понякога спирах да пиша съобщения и да изпращам снимки. След това късно през нощта изпращах един последен горещ кадър, за да може да я види, щом се събуди."

Месец по-късно тя заминава за Лондон. Двамата продължили да се срещат зад гърба на половинката му. Всичко приключва неочаквано за Паола, след като футболистът я заклеймил публично в ресторант. Агентът му се свързва с нея и се държи агресивно и заплашително. След това играчът прекъсва всякакви контакти с мадамата.

"Започнах да го виждам за първи път такъв, какъвто е. Лош човек, лъжец, неуважителен и готов да използва хората. Той ме използва и изневери на приятелката си. Какъв човек е това?", реди през сълзи моделката.

Реклама
Реклама
Реклама