Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12335838 www.bgdnes.bg

Георги Миланов: С Ивелин е друго

С Ивелин Попов в състава "Левски" вече е друг, по-добър и по-сигурен отбор. Заслуженото към Попето отдава Георги Миланов, който бе избран за Играч на мача при победата на стадион "Георги Аспарухов" с 4:0 над "Хебър" в съботната дъждовна вечер.

"Сините" вкараха три бързи гола в края на първата част, когато Цунами (38), Филип Кръстев (41) и Марин Петков (45+5) от дузпа бяха точни. Георги Миланов, който влезе като резерва, се разписа в 54-ата минута след асистенция на Ивелин Попов, записал първи минути с екипа на родния си клуб в първенството.

Реклама

Треньорът Станимир Стоилов искаше реакция от своя тим и в голяма степен я получи. Той направи четири промени в стартовите 11 от сензационното отпадане в Лигата на конференциите срещу малтийския Хамрун на "Герена" след изпълнение на дузпи девет дни по-рано.

Капитанът Николай Михайлов, Келиан ван дер Каап, Жереми Петрис и Билал Бари бяха заменени от Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Илиян Стефанов и Марин Петков. Избраният състав от Стоилов бе доста млад, като само трима от титулярите имат навършени 25 години, докато цели шестима от тях имат най-много 21 години.

"Казах на Ивелин, че го чакам и когато той ми подаде, ще вкарам гол. Той е фантастичен футболст, като именно такъв ни липсваше срещу "Хамрун" - коментира Миланов. - Подкрепата я усещаме отдавна. Видя колко близо до нас са нашите фенове. На мен ми е още по-тежко, защото не можах да играя срещу "Хамрун". На всеки му е тежко, но мисля, че ни предстоят по-добри дни".

Присъствието на толкова много зрители по трибуните в лошото време бе оценено и от Илиана Раева. "Респект към сините фенове, които в днешния дъждовен ден бяха на стадиона да подкрепят любимия си "Левски"! Никак не бяха малко. Не спряха да пеят, да скандират и да дават кураж и сили на отбора! Феновете на "Левски" са без аналог! Те пишат история със златни букви! Седях на стадиона, гледах ги, слушах ги и истински им се възхищавах", написа Раева в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама