Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12372014 www.bgdnes.bg

Феновете изгонили Тити Папазов

Представителите на феновете, а не Станимир Стоилов са с основна заслуга за оставката на Константин Папазов като член на Надзорния съвет на "Левски". Присъствалите на срещата във вторник привърженици са скочили жестоко на Тити, научи "България Днес".

Мъри е повдигнал въпроса за обещанието на баскетболни спец да плати неустойката на италианската фирма "Макрон" за разтрогването на договора с нея. Тя е 125 000 лева, след като компанията осъди клуба.

Реклама

След неясен отговор на Папазов се е стигнало до размяна на грозни думи с феновете. От известно време те никак не долюбват Тити и не крият негативното си отношение към него. Ултрасите го нападнаха жестоко и в профила му във фейсбук, където обясни причината за своята оставка. Най-краен беше един от тарторите Любомир Костадинов - Любо Младежа.

След като обяви, че повече няма да коментира темата, Папазов пусна нов пост. Той заяви, че ще плати неустойката до мача с "Лудогорец" за Суперкупата на България на 1 септември.

"Единственото нещо на света, което не може да бъде победено, това е истината - обяви Тити. - Ще се наложи да я кажа и да приключат веднъж завинаги всички спекулации по темата. На 09.06. 2020 преди мача с "Локомотив" (Пд) Любо Младежа ми се обади и категорично забрани и ни накара да прекратим договора с "Макрон". Прави му чест, че никога не е отричал това. Причината беше съмнението, че Христо Василев-Плебея е замесен и има интереси в този договор. Договорът е бил подписан през декември 2019 от предишното ръководство, но никой не го е оспорил тогава. Допуснах огромна грешка, че не послушах Павел Колев и отидох да защитавам позицията на клуба в студиото на Спортал. Там бях провокиран, ИЗЛОЖИХ се. Обещах, че няма да ощетя клуба. Език мой - враг мой. До мача за Суперкупата ще платя парите, търся заем, кредит. Няма да оставя да ми петнят името."

След това обясни какво е направил за "Левски" в последно време.

"Преди 26 месеца лично аз, сам с мои контакти в Гърция и с огромен късмет успях да прекратя договора на Мазурек без едно евро неустойка за клуба. Сумата, която имаше да получава до края на договора му, беше 564 000 евро. Знаете колко струваха на клуба неустойките на Хубчев и компания и Насиру. Смятам, че постъпката ми е била нещо нормално и не е било необходимо да се фукам с нея. Сега просто се налага да си пазя честта", твърди Папазов.

Според него големият проблем и злобата към него започнали от мига, в който Наско Сираков обяви, че ще му даде 35% от акциите.

"Вярвам, че до 1.09.2022 ще успея, за да мога да седна на стадиона и изгледам дай Боже поредната прекрасна синя вечер", каза Тити.

Все още не е ясно дали собственикът Наско Сираков ще приеме оставката на Папазов. Засега легендата запазва пълен неутралитет по скандала.

Реклама
Реклама
Реклама