Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12994265 www.bgdnes.bg

Кеч звезда продава секс снимки

Манди Роуз е една от най-големите звезди на кеча. 32-годишната мадама в момента е шампионка при жените в WWE League NXT.

Но от няколко дни много фенове имат съвсем различна тема. Роуз демонстрира палавата си страна на собствения си уебсайт и в инстаграм. Според някои дори е преминала крачката на всякакво приличие.

Реклама

Много активни и бивши кеч звезди сред жените имат свои собствени акаунти в Only Fans (Само за фенове) или свои страници, където показват секси снимки срещу пари.

Но с Манди всичко е различно. Роуз се показа чисто гола във видео от басейн. Освен това публикува и кадри, които категорично клонят към хард порното. На най-невинните позира с голо дупе до вибратор.

Снимките й обиколиха интернет. Феновете се чудят как Манди Роуз ще се измъкне от скандала. Кеч федерацията гледа на себе си като на семеен бизнес, като обикновено регулира всички дигитални продукти на своите борци. 

Роуз дори отива още по-далече. Феновете й могат да получават палави снимки и видеоклипове срещу месечна такса от 125 долара. Манди обеща на потребител, че ако фенът й изпрати снимка и 35 долара, тя ще оцени пениса му.

Докъде ще стигне тя? Ще покаже ли скоро първото си порно? Това са въпросите, които светът на кеча си задава в момента.

Съмнително е обаче дали тя ще бъде аплодирана от ръководството на WWE. Във вторник мадамата написа на страницата си, че от организацията вече са открили кадрите. Затова премахна скандалните записи. Но преди това обеща: "Ще се върна скоро".

Реклама
Реклама
Реклама