Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13557887 www.bgdnes.bg

Ивана въздиша по Кличко

Най-секси фенката от Катар 2022 отблъсква футболисти

Ивана Кнол, която покори по свой начин световното първенство в Катар и беше обявена за най-секси фенка на първенството, въздиша по бившия световен шампион по бокс Владимир Кличко. Надарената хърватка прави това признание пред свои последователи в социалните мрежи. "Има един човек, който за мен е най-добрият от най-добрите - споделя Кнол. - Владимир Кличко. Той е моят идеал за мъж."

Засега не е ясно какво мисли по въпроса украинският боец. Но каквото и да реши Кличко - Ивана има огромен избор от обожатели. Включително и футболисти, участвали на мондиала в Катар.

Реклама

"Някои играчи ми писаха съобщения - каза сексбомбата. - Имаше представители на отбори, които се изправиха срещу Хърватия на мондиала. Не им обърнах внимание."

Ивана Кнол се прочу със своите необичайни тоалети на световното първенство. Сочната хубавица твърди, че красотата й е напълно естествена и не се е подлагала на никакви хирургически интервенции. Нол е и бивша носителка на титлата Мис Хърватия.

Славата си от футболния шампионат Ивана успешно осребрява с изяви в социалните мрежи, където се радва на милионна аудитория. Наскоро Кнол накара феновете си да полудеят със секси танц. Горещата хърватка използва музиката, за да натовари кардиото си. И в този случай най-горещата футболна фенка в света отново се показа в оскъдно облекло. Ивана въртеше танци в миниатюрен бански костюм с цветовете на хърватското знаме. Каква ще бъде следващата провокация на Кнол, предстои да разберем.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама