Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13646205 www.bgdnes.bg

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Няма проклятие над БГ националите в Италия

Всички тук са луди по Никола Илиев от "Интер"

Българските национали по футбол не успяват да пробият в италианското първенство. Заговори се дори за проклятие, след като поредица наши момчета се провалиха в калчото. Примери за това са още вратарят Николай Михайлов във "Верона", Кирил Десподов в "Каляри", а през този сезон Петко Христов от "Фиорентина" и Валентин Антов от "Монца" са спрягани за сигурни напускащи. Към тях можем да прибавим и нападателя Атанас Илиев, който е нежелан във втородивизионния "Асколи".
"Познавам ги лично всичките. Много трудно се случва да пробиеш в Италия. Имаме само две-три имена, които са останали в историята на калчото - Христо Стоичков, Валери Божинов, Андрей Гълъбинов", коментира пред "България Днес" телевизионната футболна анализаторка Теодора Стефанова, за която се знае, че е лична гадателка на бившия италиански премиер Силвио Берлускони.
"За Вальо, Петко и Атанас скоро ще има интерес от страна на други клубове в Италия. Но пък Никола Илиев прави чудеса в "Интер", той ще успее. От 30 години участвам като коментатор във футболни предавания в Италия и всички местни специалисти са убедени в качествата му. Ще има успешна кариера. Има шанс за българските футболисти тук. Пожелавам им успех. Гордея се, че съм българка! Радвам се, когато чуя хубави отзиви за нашите играчи. Желая им успех", коментира гадателката Теодора.
"Най-големият наш талант в Италия е Виктор Добрев от "Верона". Той е отлично приет в Италия. В Димо Кръстев от "Фиорентина" виждам голямо бъдеще. Нека да не говорим за проклятие. Няма такова нещо. Има много добри млади играчи от България, на които тепърва им предстои да излязат зад граница. Трудно е да се наложи българин в Италия, който да бъде забележителен, да стане титуляр", бяха думите на гадателката на Берлускони.
Стана ясно, че собственикът на "Бреша" Масимо Челино планира да купи българския национал Валентин Антов от "Монца". Вальо не помириса терен при победата на неговия тим с 2:0 над "Ювентус". Българският национал Петко Христов пък премина във втородивизионния италиански "Венеция", след като се оказа ненужен в "Специя". Атанас Илиев пък разтрогна договора си с "Асколи" и най-вероятно ще се завърне в българското първенство в състава на "Черно море".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама