Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13736358 www.bgdnes.bg

Брат пази Шакира пред дома

Братът на Шакира - Тонино, се е превърнал в нещо като личен бодигард на певицата при посещенията на Жерар Пике в къщата, която колумбийката и децата им продължават да обитават в комплекса Еспугес де Лобрегат край Барселона, пише "Мундо Депортиво".

Пред вратите на дома на Шакира в баровския квартал се навъртат папараци, които следят кой влиза и излиза и какво се случва. Ако преди няколко дни Жерар Пике се прибра да остави децата си и в бързината остави багажника на колата си отворен, сега на бял свят излезе нов епизод, в който става ясно, че отношенията между бившите съпрузи са всичко друго, но не и сърдечни.

Реклама

Както камерите са уловили, Шакира напълно игнорира бащата на децата си, когато отиде да ги вземе. Колумбийската певица пристигна с автомобила си, придружен от брат си Тонино. Междувременно Жерар Пике чака в колата си с малките Милан и Саша.

В този момент поп звездата преминава покрай бившия играч на "Барса", без да обърне глава, за да избегне визуален контакт. Разбира се, Шакира напълно променя жеста си, когато вижда сина си Саша, който се насочва към колата на Пике. Всъщност певицата го поздравява нежно с ръка.

След този момент, уловен от папараци, децата се качват в колата на Пике и напускат мястото, за да отидат в апартамента, който футболистът притежава в Барселона.

В същото време личният треньор на Шакира - Анна Кайзер, разкри, че тя не спира да се грижи за външния си вид и добрата си форма с постоянни упражнения за корема, бедрата, както и кардио. "Шакира обича да тренира основните си мускули, но знае, че има нужда от кардио", каза Кайзер, която също призна, че Шакира обикновено е доста гладна, докато тренира.

Четете още

Новата на Пике в болница

Новата на Пике в болница

Шакира на война със свекървата

Шакира на война със свекървата

Жерар Пике показа Клара

Жерар Пике показа Клара

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама