Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/14927991 www.bgdnes.bg

Момичето от ринга Карла Джейд: Камерите винаги ни следят

Имам собствена агенция, голяма отговорност е, казва красавицата

Коя е тя
Карла Джейд е сред най-известните момичета, които вдигат табелките на големите бойни галавечери. Тя работи за топ организации като PFL и BKFC. Британската красавица разказа подробности за своята работа пред youtube канала "Спортната джунгла" и "България Днес".

Огнян ГЕОРГИЕВ

- Карла Джейд, едно от момичетата на PFL, това е много готина професия, но с доста напрежение и отговорности. Разкажете ни какво е да бъдеш момичето с табелката?
- Както отбелязахте, работата е наистина забавна. Хората си мислят, че не правим кой знае колко и е лесно. Но когато сме част от голяма продукция като PFL, има доста работа зад кулисите. На живо сме по телевизията. На самата платформа трябва да сме уверени, че правим всичко, което се иска от нас. Намираме се на правилното място. Носим точния номер за рунд. Трябва да го направиш без грешка. Да, определено е работа, която обожавам безрезервно. Понякога е доста стресиращо. Менажирам момичетата. Имам цял екип от момичета, които изпращам на събитията. С тази отговорност понякога нещата са доста стресиращи. Но наградите са страхотни, защото обичам да бъда момиче с табелка и да управлявам агенцията.
- Какво е да бъдете 5 или 6 часа около клетката. Как успявате винаги да поддържате едно и също поведение, влизайки в клетката или на ринга?
- Седим дълго време. Дори когато обичаме мачовете и те са вълнуващи, трябва да помниш да седиш хубаво. Да поддържаш добро изражение, защото камерите са навсякъде. Може да си мислиш, че не те гледат, но те винаги следят. Ние определено хапваме, преди да дойдем.

Най-лошото нещо е да седиш там гладен през цялото време. Важното е да хапнем. Целият отбор тук е много добър. Винаги се грижат за нас. Носят ни сладки неща. Ние работим с момичетата като екип. Винаги си помагаме във всичко. Ако някоя има нужда от тоалетна, другата остава. Ако е студено, може да си вземеш напитка - горещ шоколад. Когато е студено, е най-лошата ситуация, защото нашите дрехи са много къси.
- Помните ли първия път, когато взехте табелката с рундовете. Първият път, когато станахте момичето с табелката?
- Да, помня. От пет години съм момиче с табелката. Преди около 3 години започнах моята агенция. Помня първия път. Бях много изнервена. Помня как получих работата. Излъгах, че съм работила много пъти като момичето с рундовете. Но всъщност беше първият ми път. Помня как отидох до тоалетната. Ходех напред-назад. Тренирах с огледалото. Мисля, че е като с другите момичета. Когато го направиш веднъж и натрупаш опит, става по-лесно. Забавно е, харесва ни. Да, беше стресиращо първия път, но след това вече не си притеснен. Особено когато публиката е готина. Те ни аплодират и подобни неща. Страхотно е.
- Кое е най-забавното нещо, което ви се е случвало по време на работата като момичето с табелката?
- Най-забавното нещо го има на видео с мен в интернет. Имам татуировка на задника. Боксьорът седеше в ъгъла. Трябваше да слуша своя треньор. Вместо това той тупна, сякаш да му каже "Виж й задника". На следващия ден се събудих. Телефонът ми полудя. Твоят клип е навсякъде. Беше доста забавно. Изкефихме се.
- С какво PFL е по-различна в сравнение с останалите организации от ваша гледна точка?
- Както казах, PFL са много големи професионалисти. Те имат страхотна продукция. Има много светлини и музика. Много от нещата се планират в PFL. Втората най-добра ММА лига в света след UFC. Това определено се откроява. Нивото на бойците е страхотно. Те наистина са много корави спортисти. Точно това ги отличава от другите лиги, с които работя.
- Може би някой ден те ще станат лига №1. Защото мисля, че момичетата с табелките в PFL бият момичетата с табелките в UFC.
- Благодаря ти много. Аз съм пристрастна, но съм съгласна. Благодаря. Надявам се, защото боевете са на същото ниво. Близко до това в UFC. Някои от бойците идват оттам. Да, определено се разрастват. Сега за пръв път започват да пробиват в Европа. Мисля, че ще продължат с експанзията навсякъде. На нас ни харесва. Удоволствие е да сме заедно в това приключение.

Четете още

Доктор Тервел Пулев с деца на море, винце стърчи на масата

Доктор Тервел Пулев с деца на море, винце стърчи на масата

ММА боецът Денис Данаилов: Отказват да се бият с мен

ММА боецът Денис Данаилов: Отказват да се бият с мен

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама