Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/14943007 www.bgdnes.bg

Още по-интересни и вълнуващи спортни залози с Бет Ментор от WINBET advertorial icon

Интуитивна, лесна и удобна нова функционалност за клиентите на сайта winbet.bg

Бет Ментор е най-новата функционалност, с която WINBET прави преживяването на любителите на спортните залози още по-вълнуващо, лесно и удобно. С Бет Ментор регистрираните клиенти на сайта на winbet.bg могат да получат предложения за най-подходящите залози в рамките на предпочитаната от тях сума за игра и очакваната възможна печалба.

За потребителите е достатъчно да въведат сумата на залога, който желаят да поставят, да изберат диапазона на потенциалната печалба и да натиснат бутона „Виж предложения“. За клиентите остава само да изберат предпочитаните от тях събития от предложеното, да премахнат тези, които не желаят или да допълнят селекцията с други, след което да ги добавят във фиша си. Чрез бутона „Обнови“ потребителите пък могат да получат изцяло нов набор от предложения за залози на спортни събития.  

Подробно описание и указания за ползване на функцията са публикувани на сайта winbet.bg.

Функцията Бет Ментор е поредното нововъведение, с което WINBET помага на потребителите на своя сайт лесно, бързо и удобно да изберат подходящи за тях спортни залози, както и още по-добре да контролират своите разходи за игра.

Тази функционалност е и поредната стъпка на компанията за създаване на едно наистина вълнуващо игрално преживяване. Освен добре познатата функция за ранно уреждане на залозите Кеш аут и опцията Създай залог, сайтът на WINBET предлага още и Ранно изплащане на залози в случай, че отборът, за който е поставен залогът постигне определена разлика в резултата, независимо от крайния изход на срещата и Връщане на залога при краен резултат от футболната среща 0:0.

Бонус колонка предлага на потребителите допълнителен бонус до 100% към печалбата от успешни множествени залози, а функцията за застраховка на множествени залози, гарантира частично изплащане на потенциалната печалба в случай на едно непознато събитие.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

Реклама
Реклама
Реклама