Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/15096192 www.bgdnes.bg

Разголената Пейдж "ръфа" избягал любовник

Брайсън Дешамбо печели турнир, Спиранак го обижда

Най-секси голфърката Пейдж Спиранак изглежда е имала връзка с колегата си Брайсън Дешамбо, който само преди два дни спечели голям турнир в Щатите и 4 млн. долара от наградния фонд. Твърдението е на "Есеншъл Спортс".
През пролетта красавицата призна, че има романтична връзка с колега, но така и не разкри кой е той. Според източник на изданието става въпрос именно за родения в Калифорния 29-годишен спортист.

Но по някаква причина гаджелъкът им е изтраял едва два-три месеца и Брайсън не издържал да гледа непрекъснато разголените снимки на любимата си в социалните мрежи и още повече коментарите под тях. За лошите им отношения към ден днешен говорят и последните коментари на Пейдж по повод успеха на Дешамбо и обезценяването на победата му.
Докато се играеше въпросният турнир, самата г-ца Спиранак изкарваше пари като рекламно лице на марка бира. Доста разголена, тя обеща на феновете един от тях да спечели годишен "абонамент" за по три кенчета всеки ден. Но по-блазнещата оферта е тази, че някой от участващите в играта ще може да си прекара цяло денонощие в нейната компания далеч от хорските очи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама