Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/15530360 www.bgdnes.bg

Жената на Тервел Пулев не ще да го гледа

Тотално вето на гледането на мачовете на Тервел Пулев си самоналага половинката му Диана Ненова. „Не ми е интересно и много се притеснявам“, признава бившата волейболистка в ефира на Би Ти Ви, обяснявайки защо пренебрегва по този начин възлюбения си.

„Краят на срещата е най-трудното нещо, когато си във връзка с боксьор“, продължава с признанията спортистката. Тя предпочита първо да разбере как е завършила срещата, кой бие и дали някой е ял много бой, преди да се престраши, евентуално, да гледа запис.

Реклама

Това потвърждава и самият Тервел, който посочва, че Диана идва до залата, наднича с едно око вътре, но не гледа мача. Ненова разкрива, че децата много променят големия боксьор и го правят по-улегнал и внимателен с рисковете, които поема. Двамата имат трима сина на възраст между 2 и 14 години. Въпреки улягането на Кубрат игрите с хлапетата си остават все така бурни. „За мен като майка са дори страшни“, признава Диана. Тя не крие, че на момчетата им е доста по-интересно с баща им, защото тя е по-внимателна и по не им дава да правят щуротии.

Засега само най-големият им син се е захванал сериозно със спорт, но не тръгва по стъпките на баща си, а избира футбола и се заканва да стане професионален играч. Нещо, което не се харесва особено на Диана. Тя твърдо подкрепя децата да тренират някакъв спорт, но не и да стават професионални спортисти, защото е твърде изцеждащо.

В същото време Тервел си спомня как като дете започва да тренира с баща си. Отначало Венко Пулев води него и Кубрат в мазето, където им дава първите уроци по бокс. Сутрин ги опва на Камбаните да тичат и да правят упражнения. „Баща ни говореше в квартала, в магазина за нас, че сме шампиони. Не знам дали той наистина го е вярвал“, продължава с искреностите Тервел, който не крие, че е научил много от баща си и се е радвал на любовта, но това е груба мъжка любов, която му идвала в повече. „Липсваше ми нежната майчина любов“, не крие боксьорът, който е едва на 8, когато майка му умира.

Четете още

Кубрат Пулев: Промених се след раждането на децата

Кубрат Пулев: Промених се след раждането на децата

Тервел Пулев: Кубрат е страхотен баща!

Тервел Пулев: Кубрат е страхотен баща!

Доктор Тервел Пулев с деца на море, винце стърчи на масата

Доктор Тервел Пулев с деца на море, винце стърчи на масата

Боксьорът Тервел Пулев: Готов съм да играя Караджата!

Боксьорът Тервел Пулев: Готов съм да играя Караджата!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама