Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/16297661 www.bgdnes.bg

Местят мача на Кобрата

Кубрат Пулев се завръща в легендарна зала "Хангар" в Калифорния

Кубрат Пулев отложи мача си срещу Анджей Вавжик с две седмици. Освен това премести сблъсъка от Чикаго в Калифорния.

Вместо на 2 декември Кобрата ще се бие с 36-годишния поляк на 14 декември. Срещата ще е в легендарната зала "Хангар" в Коста Меса. Това няма да е първи мач за Пулев на това съоръжение. Той победи там Богдан Дину, а след това постигна още два успеха на американска територия срещу Райдъл Букър и Джери Форест. Последната среща беше през май 2022 година.

Реклама

Именно в "Хангар" около мача си с Дину Кубрат се запозна с репортерката Джени Суши. След победата му я награби в страстна целувка и по-късно беше обвинен от нея в сексуален тормоз. Заради това изтърпя наказание.

Пулев не се е боксирал от лятото на 2022 г. Тогава отстъпи на Дерек Чисора в Лондон. На професионалния ринг балансът на българина е 29 победи и 3 загуби.

В момента Кобрата е на подготвителен лагер в Лас Вегас. Там направи и няколко тренировки с ММА боеца Благой Иванов-Багата.

На галата на14 декември в Коста Меса най-вероятно ще се бие и Тервел Пулев. По-малкият брат също има победа в "Хангар". През април той нокаутира Джоел Шойгрийн в битка в полутежка категория. Неговият съперник за 14 декември все още не е известен.

Четете още

(Видео) Шампионът Кубрат Пулев: Готов съм да се оженя

(Видео) Шампионът Кубрат Пулев: Готов съм да се оженя

В Полша: Мач срещу Кобрата е самоубийство

В Полша: Мач срещу Кобрата е самоубийство

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама