Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1760226 www.bgdnes.bg

Бивша на Бест луда за мъж

Бившата любовница на сина на Джордж Бест - Калъм, известният британски модел и състезателка по бодибилдинг Джоди Марш, си търси мъж. Манекенката се оплака, че не може да намери любовта заради претрупания си работен график.
Освен като модел тя се изявява като телевизионна водеща и състезателка по бодибилдинг. За да успее да си намери мъж, тя е твърдо решена да влезе в топформа. 33-годишната Джоди е направо обсебена от упражненията с гирите и спортното хранене. Резултатите не са закъснели.



Марш пусна свои секси снимки в Туитър, за да покаже, че е в страхотна форма. Фотосите на появявалата се на кориците на "Плейбой" и "Пентхаус" дама естествено са доста разголени. Не случайно коментарите под тях заваляха, като техни автори са предимно мъже. Те не скриват възхищението си от тялото на Джоди.


Манекенката е доста известна във футболните среди. Освен със сина на вече покойния Бест тя имаше афера и с Теди Шерингам. Малко след раздялата си с него тя издаде книга, в която описа сексуалния си опит. По нейните думи е доста забавно да спи с двама мъже едновременно. С най-голяма радост обаче е разказала за правенето на секс с четирима мъже едновременно. В книгата споделя още, че си пада и по лесболаските.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама