Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1780297 www.bgdnes.bg

"Байерн" пожела трофея в Шампионската лига

Цел №1 пред "Байерн" (Мюнхен) този сезон е спечелването на Шампионската лига. Довечера тимът гостува на "Арсенал" в първи осминафинален сблъсък. Миналата година баварският колос отстъпи пред друг лондонски отбор - "Челси", на финала. Титулярният централен нападател в състава Томас Мюлер отписа предварително "Арсенал" от сметките и заяви, че основните конкуренти в лигата са "Барселона" и "Манчестър Юнайтед".
"Не търся реванш в Шампионската лига. Просто искам да спечеля този турнир колкото се може по-скоро. Намираме се в добра форма и не се плашим от "Арсенал". Опитваме се да играем на максимум срещу всеки противник", отсече националът пред списание "Кикер".
Междувременно страстите на "Емирейтс" се поуспокоиха, след като шефовете на лондонските ДартилеристиУ обещаха солидните 70 милиона паунда за селекция през лятото. Управата се намеси след масовото недоволство на феновете при изненадващото отпадане от "Блекбърн" за ФА Къп преди дни. Привържениците поискаха и уволнението на френския мениджър Арсен Венгер, който не е печелил никакъв трофей вече 8 години.
В крайна сметка ще се случи точно обратното. Договорът на Венгер, който изтича през лятото на 2014 година, ще бъде продължен, информира английският "Телеграф".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама