Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1784687 www.bgdnes.bg

Ким се връща под коша

Ким Кардашиян и бившият й съпруг Крис Хъмфрис ще се съберат отново и възможно най-скоро пак ще се оженят. Това съобщи "Уикли уърлд нюз". Изданието се въздържа да посочи източника на информацията си, но твърди, че тя идва от близък на риалити звездата.
Въпреки че Кардашиян е бременна от Кание Уест, тя е решила да се върне при Хъмфрис. Двамата преоткрили любовта си по време на бракоразводното дело, което тече в момента.
Вторият баща на Кардашиян - олимпийският шампион Брус Дженър, потвърди информацията. Той посочи, че от любовта до омразата има само една крачка. При Ким и Крис просто омразата се превърнала отново в любов. Слуха, че двойката се събира, потвърдиха и приятели на Хъмфрис от НБА. 
Кание Уест е бесен, че любимата му Ким се събира с бившия си. Близки до него споделиха, че той дори обмисля да възпее Хъмфрис в една от новите си песни, като го сравни с магарешки изпражнения.
На тези действия Хъмфрис отговорил лаконично.
"Мога да го хвърля през дупката на поничка - сподели баскетболистът. - Човекът е джудже." 
Самата Ким казва, че не би имала никакви проблеми да отгледа детето на Уест с Хъмфрис. Тя дори била поласкана, че двамата се борят за нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама