Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1788631 www.bgdnes.bg

Кличко си върна актриса

Светованият шампион по бокс в супертежка категория Владимир Кличко се събра с бившата си приятелка Хейдън Пенетиър. Двамата бяха забелязани и заснети да се държат ръка за ръка на 18 февруари.
23-годишната звезда от Нешвил започна да се среща с 36-годишния украински боксьор през 2009. През 2011-а двойката взе решение да поеме по различни пътища.
Мнозина са на мнение, че отношенията на Хейдън и Владимир са претърпели обрат. Двамата бяха забелязани заедно в "Бийч тако шак" в Холивуд, Флорида. На снимките, с които порталът "Ти ем зет" разполага, Пенетиър прегръща Кличко на канапе. Влюбените се усмихват широко и си говорят на ушенце.
„Ние сме прекарали много време заедно. Но все повече и повече осъзнахме колко е трудно да се поддържа една връзка, когато живеем на два континента”, призна тогава Кличко.
След като раздялата им стана публично достояние, чаровницата настоя, че остава "близка приятелка" с бившия си. Впоследствие красавицата се срещаше с футболиста Скоти Макнайт. Тя прекрати връзката си с него наскоро и явно бързо се е върнала в леглото на украинеца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама