Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1788645 www.bgdnes.bg

"Газпром" в "Левски" от лятото

Спонсорският договор на „Левски“ с руския енергиен гигант "Газпром" е на финалната права. Това призна собственикът на "сините" Тодор Батков.
Както "България Днес" съобщи, той е в Москва за последни преговори с руския енергиен гигант. Очаква се контрактът да влезе в сила от лятото. Причината за забавянето е малкото време до началото на пролетния полусезон за ребрандиране на фланелки, стадион и рекламни площи.
"Има и още няколко клуба, които преговарят с "Газпром", така че, образно казано, чакаме на опашката - заяви Батков. - Все пак преди нас са големи европейски грандове, шампиони в страните си, а някои и на Европа. Не искам да им споменавам имената. Надявам се съвсем скоро да можем да зарадваме нашите привърженици с тази радостна новина."
Според руските медии "Газпром" ще спонсорира основна част от реконструкцията на стадион "Георги Аспарухов. Те съобщават, че енергийният гигант е готов да вложи в съоръжението около 10 млн. евро. В резултат на това целият спортен комплекс на "Герена" може да получи името "Газпром Арена".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама