Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1791374 www.bgdnes.bg

Тевес греши с блондинка

Стана ясна причината за развода на звездата "Манчестър Сити" Карлос Тевес у дома. Аржентинска сексбомба си призна за прегрешенията с нападателя.
Красивата блондинка Клаудия Сиардоне стана знаменитост в родината си, след като бе забъркана с нападателя през 2010 г. Двамата имаха връзка време на световното първенство в Южна Африка, когато той бе още женен.
"Отношенията ми с Карлос бяха много специални - призна си русокосото изкушение на Тевес. - Бях с Карлос преди, по време на и след световното в ЮАР. Когато научих, че съм му паралелна връзка, реших да прекъсна всякакви отношения с него. Той е част от миналото ми."
След като връзката им излезе наяве, Тевес бе зарязан от съпругата си Ванеса. Причината е, че това беше втората изневяра, в която го хващаше за по-малко от шест месеца. През март 2010 година Карлос имаше вземане-даване с модела Мариана Паесани. Двамата се забавляваха в леглото, след като законната му половинка бе бременна с второто им дете. Тогава 26-годишният Тевес получи почти двуседмична отпуска от "Сити", за да бъде близо до Ванеса след тежкото й раждане в Буенос Айрес. Футболистът бе неизменно до нея в реанимацията, но в деня на изписването на бебето Тевес предпочел да прекара нощта в хотелската стая на Мариана Паесани. Тя дори го придружила по време на полета му до Лондон, където са седели един зад друг. След затварянето на вратите Паесани седнала в скута на Тевес и двамата не спрели да се целуват.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама