Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1804709 www.bgdnes.bg

Роналдо: Перфектни сме!

Звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо изпадна в еуфория след гръмката победа с 3:1 над "Барселона" насред "Ноу Камп". Португалецът заби два гола за своите и ги прати на финал в турнира за Купата на краля.
"Играхме просто перфектно от първата до последната минута. За нас никога не е било проблем да гостуваме в Барселона и го доказахме. Не сме отписали първенството, но там разликата е прекалено голяма, а в купата сме на един мач от трофея - каза Роналдо. - Предстои ни сериозно изпитание в Шампионската лига и насочваме мислите си към реванша с "Манчестър Юнайтед". Днешната победа ни вдъхва още по-голяма увереност", добави Кристиано. Крилото получи доста похвали от своя съотборник Серхио Рамос.
"За мен Кристиано е най-добрият футболист в света и го демонстрира в мачове като този. Всички играхме добре. Срещу "Барселона" трудно се намират празни пространства, но ние успяхме", коментира испанският национал. Откритието на сезона, 19-годишният Рафаел Варан, който отбеляза третия гол за "Реал", бе повече от щастлив.
"Показахме, че когато играем като отбор, винаги побеждаваме. Атаките ни бяха на скорост и не оставихме възможност на "Барса" да се защитава", каза французинът.
Интересното е, че старши треньорът на "Реал" Жозе Моуриньо се скри след двубоя. Той хвърли на медиите капитана на тима Икер Касияс, който лекува травма и не взе участие в "Ел класико".
"Надиграхме "Барселона" по всеки един показател, във всяка една зона. Бих оценил победата с 10 по десетобалната. "Реал" няма да се откаже да се бори и за титлата в Примера", зарече се Касияс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама