Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1810524 www.bgdnes.bg

Лариса прегърна вибратора

Най-известната футболна фенка в света Лариса Рикелме за пореден път попадна в заглавията на водещите  медии по цял свят. Причината - парагвайката стана рекламно лице на бразилска фирма за сексартикули и пособия.

Палавата брюнетка вече е заснела специална фотосесия с вибратори и други играчки за големи. Тя ще залее бразилските градове и по-голямата част от Южна Америка до няколко дни. Скоро Лариса ще вземе участие и в провокативен видеоклип.
Освен с рекламирането вибратори Рикелме гради и кариера на актриса. Тя играе в градския театър в парагвайската столица Асунсион. Футболната фенка се превърна и в най-високоплатеният модел в страната си.

Реклама

Тези дни тя засне и поредната си гореща фотосесия. Снимките са посветени на голямото дерби в Европа този уикенд - "Реал" (Мадрид) - "Барселона". На тях Рикелме е доста поразхвърляна, въпреки че беше обявила, че спира с голите фотосесии. Причината бе, че гаджето й - футболистът Джонатан Фабро, се чувствал неудобно от тях.

Лариса стана известна по време на световното първенство в Южна Африка. Там тя се изявяваше като ревностна фенка на националния отбор. Нещо повече - тъмнокосата сексбомба се прочува с обещанието си да направи стриптийз, ако "гуараните" спечелят трофея от първенството. Те отпаднаха на 1/4-финалите от Испания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама