Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1814213 www.bgdnes.bg

Йешич: Никога не изричам името на "сините"

"Никога не изговарям името на другия отбор, наричам го "синия лагер", призна треньорът на ЦСКА по адрес на вечния враг "Левски".
"Разликата между предишния ми престой тук и сега е огромна, най-вече в качеството на играчите. Сега има много пропуски в организацията", оправда се Генерала в ефира на bТВ. Той се закани, че ще хвърчат глави след срамното поражение от "Литекс".
"Ще има промени в следващия мач. Те ще бъдат болезнени, много ще боли. Тези, които не дадоха максимума от себе си, ще трябва доста да почакат, за да играят отново. Нормално е реакциите на феновете да са негативни. Извинявам им се за този резултат. Зная къде изгубихме мача", добави Йешич.

"Имах една дилема и заради това, което избрах, паднахме. Не бих казал, че защитата е най-слабото ни звено. Не позволявам да се допускат тактически грешки. Този, който прави такива - вече казах къде ще му бъде мястото. Головете, които допуснахме, бяха подарък за противника. Умишлено смених Платини и Варела. При 1:0 за "Литекс" можехме да изравним. Но не използвахме създадените положения. А втория гол не искам да го коментирам, той не е за коментар“, добави Генерала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама