Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1816666 www.bgdnes.bg

Феновете на "Черно море" изригнаха: Домусчиев хвана съдията

Агитката на "Черно море" нападна жестоко отбора на "Лудогорец" след успеха на шампионите с 2:0 в Разград. Според варненските фенове реферът на двубоя Георги Йорданов е ударил голямо рамо на домакините и най-вероятно е получил финансово възнаграждение за това от боса Кирил Домусчиев.
"Ясно си личеше, че съдията свири тенденциозно в полза на "Лудогорец". При първия им гол имаше абсолютно нарушение срещу наш футболист. Не ни даде и две чисти дузпи. Признаваме, че разградчани играха по-добре, но футболът се брои на голове и те трябва да са редовни. Бяха взели мерки със съдията. Със сигурност в оставащите кръгове реферите ще продължат да ги бутат към втора титла", избухна председателят на фен клуба на "Черно море" Иван Михайлов. Тарторът на агитката коментира и слуховете, че Кирил Домусчиев има интерес да купи другия варненски клуб - "Спартак" (Вн).
"Първо, такъв отбор вече няма. Те фалираха, след което взеха лиценза на "Владислав". Домусчиев ще го видим, като му свършат корабите. От 120 сега са останали само 20 кораба, останалото е нарязано на скрап", коментира Михайлов.
Председателят на Сдружението на футболните привърженици Ели Ваташка оповести, че домакините от Разград са потъпкали брутално човешките права на гостуващите фенове. След като варненци са влезли в клетката за гости, всички врати са били заключени с катинар, като по този начин хората са останали близо 3 часа без достъп до вода и тоалетна. Освен това на входа са им били конфискувани всички бутилки с минерална вода. За случая ще бъдат алармирани Спортно-техническата комисия на БФС, както и МВР.
Междувременно продължава войната на нападателя Мирослав Антонов с "Лудогорец". Стана ясно, че футболистът е имал издадена забрана да не тренира с тима между 14 януари и 21 февруари. Случаят влиза в гражданския съд. "Само БФС може да се навежда пред Кики Домусчиев, но не и съдът", избухна адвокатът на играча Георги Градев. 
"С "Лудогорец" се опитвам от две години да се разделя по нормален начин. В "А" група изобщо не играх. Принудиха ме да отида в "Монтана". Първо ме пратиха с Димо Атанасов да тренираме на някакъв стар стадион, незнайно къде. Беше -10 градуса и имаше един метър сняг. Доста силен характер съм и няма да се предам, но явно тук законите не се спазват", обясни самият Антонов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама