Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1832413 www.bgdnes.bg

Изритаха Миодраг Йешич от ЦСКА, Милен Радуканов го сменя

Милен Радуканов очаквано е новият треньор на ЦСКА. Сърбинът Миодраг Йешич беше уволнен в неделя около 22 часа от собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, информира вестник "Труд".

Решението е взето в хотел "Кемпински". На срещата е присъствал и новият член на управителния съвет Емил Костадинов, който се завърна на работа в клуба. По неофициална информация на вечерята не са били изпълнителните директори Георги Илиев и Венцислав Живков. Решенията трябва да бъдат обявени след днешното заседание на управителния и надзорния съвет на ЦСКА, но изглежда невероятно да има промяна.

Реклама

Мотивите за освобождаването на Йешич са слабата игра на ЦСКА, недоволството в отбора от подготовката, подписването с треньори без лицензи и загубата с 0:2 от Литекс в първия кръг. По думите на сърбина при представянето му неустойка няма да се плаща.

Радуканов е бил извикан в "Кемпински" и е приел условията. В щаба му влизат Росен Кирилов и се завръща кондиционният треньор Роко Перота. Ще има и нов треньор на вратарите. В състава се завръща и неигралият година и половина Костадин Стоянов, който беше любимец на новия треньор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама