Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1834331 www.bgdnes.bg

Венци нападна Батков

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов нападна собственика на "Левски" Тодор Батков. Причината е изказване на адвоката по повод сагата "Мирослав Антонов".
Нападателят разтрогна едностранно контракта си с "Лудогорец", но впоследствие СТК към БФС не му даде права да играе за "Славия". Решението доведе до сериозен спор между разградчани и "белите". Намеси се и Батков. Той обяви, че ако Антонов бъде присъден на "Славия", решението ще взриви българския футбол.
"Тодор Батков е последният човек, който може да служи за пример за коректно отношение, що се касае трансферирането на играчи - заяви Стефанов. - Хайде стига, бе! Нали всички знаем, че прави каквото си поиска. Ние имаме спор с Домусчиев, а той се бърка там, където не му е работата. Когато двама спорят и трети се намеси, той го отнася."
Босът на "белите" добави, че се е разбрал със собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев за спорния нападател. 
"Благодаря на Кирил Домусчиев - обяви той. - С него се разбрахме за Мирослав Антонов. Направихме го за доброто на футбола и самия футболист. Постигнахме договорка. Вярвам на неговата дума и затова смятам, че повече няма да има проблем."
Стефанов е оптимист за бъдещето на клуба. 
"Смятам, че нещата през пролетта ще изглеждат много по-добре - каза той. - Ако играем в Европа, ще искаме да се представим достойно. Не желаем да посрамваме българския футбол. Участието на всяка цена води до голям срам. Някои клубове не си дават сметка за това."
В началото на 2014 година клубът ще изгради секторите "Б" и "Г" на стадион "Славия" по нов начин, подобно на градския стадион в Ловеч. Строежът на общежитие за юношите, както и изграждането на два нови тренировъчни терена също са сред основните приоритети за подобрения на базата на "белите". 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама