Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1838744 www.bgdnes.bg

БФС цака трансфера на Миланов

 

Дисциплинарната комисия към БФС може да стане причина за провал на продажбата на звездата на "Литекс" Георги Миланов през лятото. Заради наказанието на "Левски" да играе пред празни трибуни куп мениджъри останаха извън "Герена" снощи.
Интересът на агентите към двубоя между "сините" и "оранжевите" беше засилен. Мениджърите по традиция предпочитат да наблюдават футболистите във възловите срещи. Тогава най-добре си проличават качествата на играчите.
Редица скаути на западноевропейски клубове бяха заявили присъствие на стадион "Георги Аспарухов". Най-голям интерес за тях представляваше Футболист №1 на България за 2012 година Георги Миланов. Той е следен от тимове като ПСВ (Айндховен), "Ювентус", "Фулъм", "Ред Бул" (Залцбург) и т.н.


 

Освен него в двата отбора има още няколко играчи, които са под постоянно наблюдение от чужди отбори. Сред тях са съотборникът му Николай Бодуров, вратарят на "Левски" Пламен Илиев и халфът на "сините" Владимир Гаджев. Последният вече доста време е следен от италианския "Киево", а през зимата отказа оферта от Китай.


Заради наказанието на "Левски" мениджърите останаха с пръст в устата. На "Герена" снощи бяха допускани само официалните лица от двата клуба и БФС, и журналистите.
Феновете на "сините" и клуба пък измислиха оригинален начин как отборът да не бъде лишен от подкрепа във важния мач. Ултрасите гледаха мача на специална видеостена откъм сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". След взрива и почистването на централната трибуна от съоръжението ги деляха само издигнатите мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама