Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1841030 www.bgdnes.bg

Марика задоволен на 8 март

 

Моделът Елени Кристина Корфиатис е завъртяла главата на румънския национал Чиприан Марика.
Красавицата и 27-годишният нападател на "Шалке" са заедно от няколко месеца. Манекенката често пътува до Германия, за да е с любимия си. Двамата са прекарали заедно Международния ден на жената 8 март. Те се забавлявали в клуб, от който си тръгнали чак на сутринта.
"Влюбена съм в Чиприан, а и усещам, че той също има сериозни чувства към мен - споделила 28-годишната брюнетка пред свой приятел. - Той е луд по мен, виждам го в очите му."


Известната като румънската Меган Фокс Корфиатис очевидно се радва на интерес не само от страна на Чиприан Марика. Тя изгря на корицата на мартенското издание на румънския "Плейбой". Преди време Елени беше ухажвана от друг известен румънски футболист - Адриан Кристеа. Въпреки че вече беше сгоден за сексбомбата Бианка Драгушану, той пламенно искаше да прекара една нощ с моделката. Той я засипваше със съобщения във Фейсбук.
Марика от своя страна явно си пада по манекенки. Преди време той ходеше с немския модел Джина-Лиса. 23-годишната мадама стана звезда в Германия, след като се снима за "Плейбой". Преди нея в леглото на Марика е порнозвездата Джина Пистол. За последно той имаше връзка с манекенката и водеща Илинка Вандичи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама