Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1841435 www.bgdnes.bg

Страх от Дортмунд тресе "Байерн"

Ръководството на "Байерн" (Мюнхен) е в шок след домакинската загуба от "Арсенал" с 0:2 в осминафинал от Шампионската лига. Баварците все пак се промъкнаха през иглени уши напред благодарение на комфортния си успех с 3:1 от първия мач в Лондон. Легендата Франц Бекенбауер е силно притеснен от евентуален сблъсък с големия враг "Борусия" (Дортмунд). "Дано да не се стигне до германски дуел", пожела си уплашеният почетен президент на клуба.

Жребият за четвъртфиналите в Шампионската лига е днес от 13,00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по bTV Action. Освен двата германски колоса напред в турнира продължават още "Барселона", "Реал" (Мадрид), "Малага", "Пари Сен Жермен", "Ювентус" и "Галатасарай".

 


Треньорът на "Байерн" Юп Хайнкес не спести критиките си след резила. "Едва се измъкнахме. Трябва да гледаме много критично на този мач. "Арсенал" търсеше ранен гол и успя да го постигне. Ние създадохме по-добрите положения в мача, но не ги реализирахме. Липсваше ни точност в завършващата фаза. Не бяхме достатъчно спокойни", анализира ситуацията Хайнкес. Звездата на тима Ариен Робен съжалява за срамния двубой.
"Не биваше да позволяваме това да се случи. "Арсенал" нямаше какво да губи. Трябваше повече да се борим. Имахме нужда да се събудим", каза холандският национал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама