Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1843786 www.bgdnes.bg

Сексбомба отмъква Балотели

Гаджето на скандалния Марио Балотели е в паника. Чаровната Фани Нагуеша не изпуска от поглед любимия си, защото той е под сериозна опасност. Италианската мъжемелачка Дебора Салваджио се е заканила, че ще прилапа звездата на "Милан" в най-скоро време. Близки на еротичния модел споделиха пред италианските медии, че сексбомбата Дебора вече засипва с мръсни смс-и тъмнокожия нападател. Засега Марио не поддава на изкушението, но на Салваджио трудно може да се откаже. Според близките на красавицата заварката межзду двамата е само въпрос на време. 
Дебора има сериозен опит с играчите в серия "А", като има десетки завоевания. Най-големите и удари са с всепризнатите плейбои Кристиян Виери и Филипо Индзаги. Сега красавицата е твърдо решена да пробва и Супер Марио. 
Настоящата приятелка на нападателя Фани прави всичко възможно да задържи Балотели до себе си. Мулатката е навсякъде с любимия си и не допуска никакво друго женско присъствие. Засега Фани успява да задържи Марио, но самият Балотели едва ли дълго ще устои на изкушението Дебора.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама