Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1852944 www.bgdnes.bg

Сеч в "Левски"

Ръководството на "Левски" и треньорът Илиан Илиев взеха крайни мерки, за да се справят с игровата криза в отбора. По предложение на наставника от отбора е отстранен капитанът Станислав Ангелов, а с последно предупреждение е Кристовао Рамос.
Пелето все пак ще има възможност да докаже, че заслужава да бъде върнат в състава. Всички футболисти на "Левски" и целият спортно-технически щаб са глобени с по половин заплата оттук до края на сезона. Парите ще им бъдат възстановени само ако станат шампиони.
„Както казах и на играчите в съблекалнята, трябваше да се случи нещо, което да промени тази летаргия - заяви Илиан Илиев. - Нещо шоково да се случи, за да се разбере от всички, че ние държим първенството в ръцете си и оставяме нещата да се движат по един наклон, по който трудно щяхме да се върнем."
Той обяви, че мерките спрямо футболистите нямат никаква връзка с представянето на тези хора в мачовете.


"По-скоро те са свързани с поведение в съблекалнята и на тренировките - обяви Илиев. - Няма шанс да се усъмня в някои футболисти. Решението ми не е свързано с това. Глупости! Имаме пълен картбланш от ръководството и това ни дава свобода на действие. Ще направим каквото трябва - ще играем със състав, който ще изуми някои хора, но отговорността ще си е наша. Това се промени с идването на Боримиров."
Изпълнителният директор Иво Тонев е крайно разочарован от играчите и им е казал повече да не го търсят.
"Повече не искам да разговарям с футболистите - обяви той. - Меко казано, съм разочарован от тях. Ние сме им осигурили най-добрите условия в България, а няма резултати."
Шефът разясни и думите си след мача с "Монтана" (0:0), че "сините" ще станат шампиони и че има начини, които трябва да бъдат използвани.
"Ще станем шампиони на терена - заяви той. - Няма шанс аз да изпитам някакво удоволствие, ако "Левски" вземе титлата нечестно. Начините, които визирах, са именно това - идването на Боримиров и наказанията, които са предложени от треньора и които аз приех. Каквото и да се случва в тези 12 мача, Илиан Илиев ще е треньор."

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама