Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1855502 www.bgdnes.bg

Уау! Гащичките на Вожняцки

 

Датската тенис звезда Каролин Вожняцки загуби от Мария Шарапова финала на големия турнир в Индиън Уелс, но намери начин да компенсира както финансовите загуби от това, така и емоционалния дискомфорт. Хубавицата пусна своя фотосесия по бельо, носещо нейното име.


През лятото на миналата година Каролин създаде своя собствена серия луксозно бельо в партньорство с датската компания "JBS". В изготвянето на самия дизайн участва и бившата щ1, а серията бе наречена "Това съм аз".

Реклама


"Това, което нося, напълно отразява коя съм аз. Именно поради тази причина реших да създам собствена колекция бельо, която изглежда много добре, стои страхотно върху тялото и е с перфектно качество", коментира датчанката.


Изглежда, в последните месеци мислите на 177-сантиметровата тенисистка са били повече насочени към модната й линия бельо, защото от турнира в софийската зала "Арена Армеец" в началото на ноември досега тя така и не е достигала до финал в турнир. В столицата ни тя падна с 2:6, 1:6 от рускинята Надя Петрова.


В последните месеци Вожняцки влезе и в клюкарските издания като гадже на известния състезател по голф и щ1 в света Рори Макилрой. В началото на март английски медии излязоха с твърдението, че двамата са се разделили. Последствие от седмиците докато връзката им не вървяла, бил спадът в играта и на двамата.
"Не обръщаме внимание на подобни неща. Преди няколко дни някой ми каза какво пишело в пресата, а аз отговорих: "О, наистина, благодаря, че ме информирахте - призна пред медиите в Индиън Уелс Вожняцки. - Не сметнах за нужно въобще да се обаждам на Рори по този повод, тъй като знам, че не е вярно", допълни датчанката.
От своя страна световният номер 1 в голфа също опроверга тези слухове. "Това, че аз съм имал лош ден на голф игрището, а Каролин е загубила, не значи, че сме се разделили. Това е спорт все пак", коментира северноирландецът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама