Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1864029 www.bgdnes.bg

Ръгбист прекарва мацки

Моделка, съблазнена от Дани Киприани, предупреди Кели Брук, че ръгби Ромеото ще разбие сърцето й.

30-годишната Джасмин Уотц заяви, че спортистът се държал "мръсно", за да я вкара в леглото си. Американката, която е бивше гадже на спортиста, била шокирана да разбере, че британската манекенка и актриса се е върнала при 25-годишния Дани.
"Той е най-малко вероятният човек, който ще я направи щастлива - заяви Джасмин. - Имам опит от първа ръка. Една минута той беше луд по мен, а в следващата се опитваше да сваля други момичета. Не познавам Кели, но искам да я предупредя, че Дани не е човекът за дългосрочна връзка."

 

Реклама

Манекенката обяви, че Киприани има шавливи очи и обича да живее на ръба.
"В някои отношения той е като възбуден тийнейджър - обясни тя. - Кели трябва да знае, че Дани не е за сериозна връзка. Жал ми е за нея. Сигурна съм, че той е вид животно, което тя не може да укроти."

Ръгбистът и Кели Брук имат няколкогодишна връзка. Двамата се разделиха през 2012-а, като Киприани се отдаде на разгул и краткотрайни флиртове. Кели от своя страна имаше вземане-даване с Том Еванс, но се разделиха в началото на тази година. Изненадващо за всички след това красивата актриса отново прибра спортиста.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама