Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1866617 www.bgdnes.bg

Курникова бременна!

Бившата тенисистка Анна Курникова май е бременна. Това намекна пред медиите братът на гаджето й Енрике Иглесиас - Хулио-младши.
Той даде интервю, в което бе попитан дали смята скоро да се жени и хвърли бомбата.
"Аз не, но Енрике може би скоро ще се жени - обяви Хулио. - Готви се изненада. Не съм против брака, но смятам, че е по-важно да се отгледат и възпитат деца. Бракът не променя нищо."
Енрике и Курникова са заедно от 11 години. Близките им твърдят, че само бебе може да ги накара да официализират връзката си.
Преди няколко дни двамата бяха издебнати от папараци на почивка на частния остров Сент Бартс. Той е любима дестинация на световните звезди и богаташи. Нова година там посрещна руският олигарх и собственик на "Челси" Роман Абрамович.
Изненадващо по време на романтичната ваканция хубавата Анна бе заложила на широки рокли и ризи, които скриваха тялото й. Това още повече подсили слуховете, че бившата тенисистка ще дари Енрике с първа рожба.
Курникова попадна и в Топ 10 на класацията за най-красивите рускини. Тя зае почетното осмо място. Първото място очаквано зае половинката на футболната звезда Кристиано Роналдо - Ирина Шейк.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама