Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1927959 www.bgdnes.bg

По 10 бона в "Славия" за купа

По 10 хиляди лева индивидуален бонус на човек ще гушнат футболистите на "Славия", ако успеят да спечелят Купата на България. Днес те приемат тима на "Берое" в първи полуфинален мач. Двубоят ще се играе от 15,30 часа на стадиона в столичния квартал "Овча купел". Домакините са считани за абсолютни фаворити, тъй като "белите" искат на всяка цена да вдигнат трофей за 100-годишнината на клуба.
Президентът на "Славия" Венци Стефанов вече е приготвил крупната сума, но тя ще бъде раздадена само при успех на финал. За победа над "Берое" днес премии няма да има. Това призна самият Стефанов пред "България Днес", но той не пожела да потвърди конкретни цифри.
"Да, бонуси ще има, но само ако момчетата ме зарадват с купата", категоричен е босът. Той е убеден, че отборът му ще успее да се класира на финала, като няма предпочитан съперник измежду "Левски" и "Локомотив" (Сф). "Който дойде, той. За нас няма никакво значение", добави Стефанов. Президентът на "белите" е притеснен от неопитния рефер Цветан Кръстев, който получи наряд за мача на стадион "Славия".
"Очакванията ми са да се получи интересен мач. Вярвам в победата и се надявам на коректно съдийство. Защото в последните мачове с "Берое" винаги бяхме ощетявани. Реферът е доста млад, дано да не прави грешки. Поне няма да е като поръчковите съдии, които бяха изхвърлени", коментира Стефанов. Помощници на Кръстев ще бъдат Диян Вълков и Пламен Хаджийски.
Настроението в лагера на "Берое" също е оптимистично. "Отиваме в София с настройката за победа. Веднъж вече  победихме "Славия" на техния терен. Ние сме много добър колектив, настроението е перфектно", коментира един от опитните играчи в тима Пламен Крумов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама