Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1928945 www.bgdnes.bg

Балотели подгони сръбкиня

Звездата на "Милан" Марио Балотели си заплю сръбския модел Нина Сеничар, шушука се в Милано. Красавицата гради кариера в Италия и е една от най-желаните жени на Апенините. Балотели и 27-годишната Нина вече на няколко пъти са се засичали из Милано, но Марио не е успял да се развихри заради присъствието на гаджето си Фани. Според запознати това няма да продължи дълго и нападателят на "Милан" ще успее да се разпише в леглото на красавицата. Сеничар признава, че е фенка на "Милан", а преди години имаше връзка с най-добрия тенисист Новак Джокович.
Въпреки мераците си към Нина Балотели се прави на влюбен в приятелката си Фани. Само преди няколко дни звездата на "Милан" накара гаджето да си направи татуировка в негова чест. Красивата белгийка имала страх от игли, но не се замислила и изпълнила странното желание на любимия си. Фани избрала за място на татуировката ръката си. Дългият надпис, в който на няколко места присъства думата "любов", е изцяло посветен на Марио. Нападателят е голям фен на татуировките и искал тялото на гаджето му също да е нашарено. 
Балотели запълва времето си с подобни занимания, след като бе наказан да не играе в три мача за "Милан". Марио бе санкциониран, тъй като скочи на съдията на мач срещу "Фиорентина". Влюбената Фани пък побърза да се похвали с татуировката си в интернет. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама