Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1951939 www.bgdnes.bg

Роналдо кръшка

Асът на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо е изневерил на красивата си приятелка Ирина Шейк с 27-годишната Мис Бум-бум Андреса Урах. Това призна самата бразилка пред "Сън".
"Свалката стана след много есемеси от негова страна - разказва Андреса. - Призна ми, че ме желае страхотно много и че е обсебен от задника ми. Наричаше ме на галено "конче". Мацката твърди, че двамата са имали романтична среща в скъпарски хотел миналата седмица само 48 часа преди "белият балет" да бъде разгромен с 1:4 от "Борусия" (Дортмунд).
"Беше невероятно! Тялото му е перфектно като на гръцки бог. Прекарахме заедно цели четири часа в ласки, а той не спираше да говори за задника ми", разказва бразилката.
Забивката станала, след като футболната звезда заедно с гаджето си Ирина Шейк били на благотворителна вечеря, където присъствала и Андреса. През общ познат той намерил телефона на хубавицата, твърди тя.
"Винаги съм смятала, че Роналдо е сред най-известните хора на света и изобщо не можах да повярвам, че се интересува от мен. Но след като се интересува, тогава защо пък да не бъда с него", завършва Андреса.
Самият Роналдо категорично отрече да е имал взимане-даване с бразилката и официално публикува становището си. "Казаха ми, че някаква си Андреса получила публичност чрез вестник "Сън". Тя просто иска да влезе в светлината на прожекторите, но не знам защо е избрала да забърка моето име. Да, на 22 април бях в хотел "Вила Магна", но там дадох интервю за журналиста Ману Сайнц. Той може да го потвърди. Всичко останало е измислица", написа Кристиано.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама