Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1964687 www.bgdnes.bg

Кристиано съди Мис Дупе

След провала в Шампионската лига Кристиано Роналдо ще се опита да спечели победа в съдебната зала. Португалската суперзвезда заведе дело срещу бразилската сексбомба Андреса Ураш, която обяви, че е правила секс с него преди първия мач на "Реал" срещу "Борусия" (Дортмунд), загубен с 1:4 от кралския клуб.
"Беше невероятно, тялото му е като на гръцки бог. Люби ме с часове и не спираше да говори за дупето ми", разкри Андреса преди десетина дни. Отговорът на Роналдо не закъсня и той бързо опроверга информациите. Въпреки това Кристиано трябваше да усмирява прелестната си приятелка Ирина Шейк, която побесняла от изявленията на бразилската мацка. Роналдо заведе Ирина на вечеря в японски ресторант в Мадрид, където двамата изясниха отношенията си. Португалецът дори публикува снимка от заведението, където двамата с Ирина изглеждат повече от щастливи заедно.
"Една отлична японска вечеря с Ирина - написа текст към фотото Роналдо. - Точно сега ще бъде поставено начало на съдебното производство. Благодаря на всички, които вярват в мен, а тази жена не е нищо повече от търсачка на слава за моя сметка." Избраната за Мис Дупе Андреса не се трогна особено и иронично обяви, че "много се притеснява" от делото.
След вечерята Кристиано се забърка в нов скандал. Звездата на "Реал" се скара с полицай, който го спрял и почукал с ключове на стъклото на колата му. На всичко отгоре Роналдо не е носил шофьорската книжка в себе си. В крайна сметка футболист №2 в света бил пуснат да си ходи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама