Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1966584 www.bgdnes.bg

Енрике се предава на Курникова

След 12 години увещания секссимволът Енрике Иглесиас се предаде пред бившата тенисистка Анна Курникова. Звездите ще вдигнат пищна сватба в Маями още следващата седмица, разкриха близки до двойката. На церемонията се очакват знаменитости като Дейвид и Виктория Бекъм, Люис Хамилтън и Никол Шерцингер, Дженифър Лопес, Ева Лонгория. Всички те вече са получили поканите си за дългоочакваната сватба.
"Анна го кара да се оженят от години - разкрива източникът. - Досега Енрике отказваше, говореше открито по въпроса, но не бързаше. Не е вярно, че вече са се оженили тайно, защото тя иска пищна сватба. Ще бъде огромно тържество пред очите на много приятели от шоубизнеса."
Анна вече няколко години носи годежен пръстен с диамант за 3 млн. долара. Със сватбата тя постигна първата си цел, но тепърва ще увещава певеца за бебе. Енрике, който днес навършва 38 години, се бе зарекъл да не прави деца, докато не стане на 40 г. Той не иска да прилича на баща си Хулио, който има 8 деца и е спал с над 3000 жени. Вечният плейбой, естествено, е поканен на сватбата на Енрике и Анна и, разбира се, ще изпее няколко от легендарните си любовни песни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама